برگزاری جلسه آموزشی جهت متصدیان و کارکنان صنف قنادان و پزندگان ویژه برنامه سلامت نوروزی و ماه رمضان 1404

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان قدس، با توجه به قرار داشتن در ایام پایانی سال و پیش رو بودن نوروز سال ۱۴۰۴ و تقارن ایام ماه مبارک رمضان با این مناسبت و افزایش فعالیتهای واحدهای صنفی مرتبط از جمله مراکز تهیه و عرضه موادغذایی پر مصرف در این ایام شامل مراکز تهیه و عرضه شیرینی جات و آجیل و خشکبار، اغذیه و پیتزافروشی ها، رستوران، تالارهای پذیرایی، کترینگ ها و… و ضرورت حساس سازی و اطلاع رسانی در خصوص تشدید رعایت کلیه موازین و الزامات بهداشتی، کارشناسان واحدهای بهداشت محیط و بهبود تغذیه این شبکه از طریق هماهنگی های صورت پذیرفته با اتحادیه مرتبط، اقدام به برگزاری جلسه آموزشی در تاریخ ۵ اسفندماه ۱۴۰۳ با حضور متصدیان و کارکنان صنوف قنادان و پزندگان در محل سالن جلسات اتاق اصناف شهرستان قدس نمودند. در این جلسه آموزشی، ضمن ارائه نکات و مسائل بهداشتی مرتبط با بهداشت فردی، بهداشت ابزار و وسایل کار و بهداشت ساختمان توسط کارشناس بهداشت محیط بر لزوم رعایت مسائل بهداشتی مرتبط با بهداشت موادغذایی تاکید گردید. در انتهای جلسه ضمن پاسخگویی به سوالات مطرح شده، تراکت و پمفلتهای آموزشی مرتبط با مسائل بهداشتی جهت متصدیان توزیع گردید.